Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/18/u-kropivnitskomu-kiivskii-teatr-suchasnoi-komedii-predstavit-vistavu-frantsuzkii-sehtet-.htm
новини, 18 листопада 2019

У Кропивницькому «Київський театр сучасної комедії» представить виставу «Французький sехтет»


Подаруйте собі і своїй половинці чудовий настрій і заряд позитивних емоцій на цілий тиждень, а може і більше!


Феєрверк жартів та комічних ситуацій подарують всім охочим чудові актори «Київського театру сучасної комедії», які 1 грудня о 16:00 в Кіровоградському академічному українському музично-драматичному театрі ім. М.Л. Кропивницького покажуть виставу «Французький sехтет».



Вистава «Французький sехтет»  - це комедія положень з неймовірним сюжетом і каскадом комічних ситуацій. Максимальна напруга пристрастей захоплює з перших хвилин вистави. Закручена інтрига і вир почуттів -  любов, пристрасть, ревнощі, відданість, зрада...


Бернард - таємний коханець Сюзанни, а його дружина Жаклін не залишається в програші, вона теж зустрічається з другом чоловіка - Робертом. Доля так розпорядилася, щоб всі вони в один прекрасний день зустрілися в одному будинку. Природно, що, опинившись разом, вони роблять вигляд, ніби зовсім не знайомі. Ситуація заплутується ще більше, коли в будинку з'являються ще жінка, тим самим ускладнюючи історію все більше.Але і тим самим доставляючи і глядачеві задоволення посміятися над гумористичними ситуаціями персонажів, почути їх виправдувальні монологи, в яких глузливість і іронія сплавлені з довірливістю і пікантністю подробиць.


Персонажі інтригують, перевтілюючись легко, витончено, і гранично розкуто. Комедійний гармидер досягає найвищої точки свого напруження, коли дійові особи від втоми і веселощів валяться з ніг, в котре вираховуючи, «ху із ху» в їх компанії. 


Навіть людина з найбагатшою і неприборканої фантазією не може уявити собі тих неймовірних сюжетних поворотів, які очікують глядачів в цій нескінченно смішній, яскравій, привабливій і граційній французькій комедії. 


Впевнені, Вам буде забезпечено гарний настрій і заряд бадьорості на довгий час!


Придбати квитки можна на сайті  або в касах театру. 


Телефон каси: (0522) 24 15 03, (050) 654 99 43, (066) 419 91 71



1128Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: