Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/15/na-kirovogradschini-obgovorili-algoritm-dii-pri-pogirshenni-pogodnih-umov.htm
новини, 15 листопада 2019

На Кіровоградщині обговорили алгоритм дій при погіршенні погодних умов


Міжвідомча нарада пройшла в обласному управлінні поліції Кіровоградщини - обговорювали заходи реагування на можливі ускладнення погодних умов.


Відбулася вона під головування заступника керівника ГУНП в області Олексія Ніколаєва. В нараді взяли участь представники різних підрозділів поліції, управління ДСНС в області, облавтодору, агентства місцевих доріг та управління житлово-комунального господарства міськради Кропивницького та керівництво Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області.


В ході засідання обговорили алгоритм спільних дій під час негоди в осінньо-зимовий період. Зокрема, ланцюжок та швидкість реакцій  на можливі ситуації, пов’язані з ускладненням погодних умов, попередження виникнення надзвичайних подій на дорогах області - повідомляє прес-служба С АД у Кіровоградській області.


Зупинились і на роботі ситуаційного центру, на базі якого працюватиме оперативний штаб у складі представників різних відомств, які аналізуватимуть ситуацію та забезпечуватимуть інформування керівництва.


Представники дорожньої галузі поінформували учасників щодо підготовки техніки та посипних сумішей, наявності та стану стаціонарних пунктів обігріву  для учасників дорожнього руху, місць для відстою, зокрема великовагового транспорту у період складних погодних умов.


Підсумували тим, що вже досягнуті домовленості із представниками сторонніх організацій щодо надання ними, у разі необхідності, додаткової техніки для ліквідації наслідків негоди.


Нагадаємо, в дорожньому господарстві області в зимово-експлуатаційному утриманні будуть задіяні більше двохсот одиниць техніки та механізмів.




885Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: