Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/14/vinuvattsja-smertelnogo-dpt-v-jakomu-zaginula-16-richna-divchina-zasudzheno-do-5-rokiv-uv-jaznennja.htm
новини, 14 листопада 2019

Винуватця смертельної ДПТ, в якій загинула 16 річна дівчина, засуджено до 5 років ув’язнення


До 5 років ув’язнення засуджено водія, який скоїв смертельний наїзд на 16 річну дівчину та утік з місця події


Вироком Новоархангельського районного суду водія, який смертельно травмував молоду дівчину, засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до 3 років - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Трагічна подія сталася у січні 2019 року у селі Кальниболота Новоархангельського району. Дівчина з двома подружками поверталася додому. 23 річний водій на автомобілі Daewoo Lanos на швидкості в’їхав у дівчат. Дівчина зазнала травм несумісних із життям і померла у лікарні. Натомість водій з місця події втік, не зупинився і не надав допомогу.


Обвинувачення йому було пред’явлено за двома статтями Кримінального кодексу України - ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) та ч.1ст. 135 КК України (Залишення в небезпеці).

Зважаючи на тяжкість скоєного злочину державний обвинувач по справі орієнтував суд на призначення водієві покарання у виді 7 років ув”язнення. Суд, дослідивши та вивчивши усі матеріали, призначив покарання за інкриміновані злочини у виді 5 років позбавлення волі.


На м”якість призначеного покарання прокуратура подаватиме апеляційну скаргу.


Фото з вільних джерел


664Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: