Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/14/v-ustinivtsi-vidbulos-obgovorennja-minimizatsii-naslidkiv-masovogo-vivilnennja-pratsivnikiv.htm
новини, 14 листопада 2019

В Устинівці відбулось обговорення мінімізації наслідків масового вивільнення працівників


Днями у приміщенні Устинівської районної державної адміністрації відбулася зустріч керівника апарату райдержадміністрації Юрія Ільченка та фахівців районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, під час якої було обговорено низку комплексних заходів, спрямованих на пом’якшення процесу звільнення працівників Устинівської райдержадміністрації, що проходитиме у рамках децентралізації органів влади - повідомляє Світлана Макаренко, директор Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Важливість такої зустрічі полягає в запобіганні негативним наслідкам у трудовому колективі при вивільненні працівників, знятті соціальної напруги та роз’ясненні правових питань звільнення.


Директор районної філії Світлана Макаренко поінформувала про спектр соціальних послуг, які надає служба зайнятості клієнтам у ситуації запланованого масового вивільнення працівників. Вона акцентувала увагу на тому, що кожен працівник у випадку втрати роботи отримає гарантований соціальний захист у зв’язку з безробіттям та зазначила, що працівники центру зайнятості зроблять усе можливе щодо їхнього якнайшвидшого повернення до праці.


Учасниками обговорено план спільних дій з метою мінімізації наслідків масового вивільнення працівників. Одним з пунктів даного плану є проведення засідання районної тристоронньої соціально-економічної ради із залученням роботодавців району для обговорення питання забезпечення роботою працівників Устинівської райдержадміністрації, які підлягають вивільненню.



809Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: