Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/12/politseiski-provodjat-dlja-ditei-ta-molodi-profilaktichni-zahodi-z-pitan-bezpeki-foto-.htm
новини, 12 листопада 2019

Поліцейські проводять для дітей та молоді профілактичні заходи з питань безпеки (ФОТО)


Превентивною роботою охоплено різні вікові категорії - від вихованців дитячих садочків і до учнів та студентів навчальних закладів області.


Так, минулого тижня працівники Голованівського відділу поліції завітали до дитсадка «Малятко» та розповіли діткам про правила поведінки на дорозі в ролі пішохода.


Правоохоронці пояснилималечі, як правильно переходити проїжджу частину, обов’язково тримаючи батьків за руку, нагадали,як поводитись у салонах транспортних засобів, під час руху автомобіля та розповіли про інші вимоги дорожньоїабетки.


А в місті Олександрії працівники ювенальної превенції місцевого відділу поліції у рамках заходів "Безпека дорожнього руху – це життя" провели зустрічі, під час яких учням та студентам наголосили на дотриманні ПДР, попередили про небезпеку на залізниці, також застерегли від участі в екстремальних розвагах. 


Профілактичні заходи на території області продовжуються. 


За матеріалами Голованівського та Олександрійського відділів поліції Кіровоградської області

      


754Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: