Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/11/v-kirovogradskii-oda-predstavili-novogo-ochilnika-oblasti.htm
новини, 11 листопада 2019

В Кіровоградській ОДА представили нового очільника області


Сьогодні, 11 листопада в сесійній залі Кіровоградської ОДА перший заступник Офісу президента Сергій Трофімов представив нового очільника Кіровоградської області Андрія Балоня, повідомляє «Кіровоград24».


«Андрій Богданович дуже фахова й ефективна людина та повністю налаштований на комунікацію з громадою», - заначив Сергій Трофімов та вручив указ Президента та посвідчення новопризначеному голові ОДА.


Для того, щоб познайомити нового керівника з областю зі звітами під час представлення виступили начальники управлінь СБУ та ГУ НПУ Кіровоградщини.


«Хочу зупинитися на тому, що ми разом з командою будемо впроваджувати та продовжувати реформи, розпочаті президентом та урядом. Також особливу увагу я буду надавати створенню нових робочих місць та інвестиційної привабливості регіону.», - повідомив Андрій Балонь.


Серед  присутніх на заході: народні депутати України Олександр Дануца та Олег Воронько, керівники структурних підрозділів ОДА та районів, депутати обласної ради, представники громадськості та ЗМІ.


Так, наприкінці свого виступу голова ОДА подякував військовим, які зараз на передовій продовжують захищати Україну та запросив керівників управлінь та департаментів ОДА на нараду.



                    



Відео UA:Кропивницький  

2811Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: