Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/11/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-zasidannja-informatsiinoi-platformi-ukraina-na-shljahu-reform-.htm
новини, 11 листопада 2019

У Кропивницькому відбудеться засідання інформаційної платформи “Україна на шляху реформ”



У вівторок, 12 листопада 2019 року о 13.30 у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. І. Чижевського відбудеться засідання інформаційної платформи для молоді “Україна на шляху реформ”.


Трансформації, що відбуваються сьогодні в усіх ключових напрямах життя держави, є фундаментом для якісних змін, основою для підвищення добробуту та рівня життя  українців. Удосконалення країни – життєво необхідна річ для неї та її громадян.Наразі зміни спостерігаються практично у всіх сферах – політичній, економічній, соціальній, громадській. Процес реформації певних напрямків є настільки інноваційним для України, що потребує окремого вивчення та аналізу. Розуміючи стратегію змін,  суспільство стає більш активним у реформаційних процесах. І  важливо, що  саме молодь активно долучається до процесів реформування країни. Молоде покоління все більше зацікавлене в тому, щоб робити позитивні зміни на  державному та регіональному рівнях.


Мета проведення заходу: привернути увагу студентської та учнівської молоді до ключових  реформаційних процесів, які відбуваються сьогодні  в нашій  країні.

 

Теми, що пропонуються до обговорення:

· об’єктивні і суб’єктивні обмежувачі регулювання економіки;

· реформа у вищій освіті;

· перший етап  медичної реформи на Кіровоградщині;

· безоплатна правова допомога: від початку до сьогодення;

·реформа у водному секторі  та інші.


В засіданні інформаційної платформи візьмуть участь: начальник Регіонального офісу водних ресурсів у Кіровоградській області Державного агентства водних ресурсів України, представники Кропивницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, громадської екологічної організації “Флора”,  викладачі і студенти вищих та середніх навчальних закладів.


795Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: