Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/08/tsogorich-bilshe-19-tisjach-meshkantsiv-kirovogradschini-pratsevlashtuvalisja-za-sprijannja-kar-ernih-radnikiv.htm
новини, 8 листопада 2019

Цьогоріч більше 19 тисяч мешканців Кіровоградщини працевлаштувалися за сприяння кар’єрних радників


Кар’єрні радники – це співробітники служби зайнятості, які надають послуги громадянам, які шукають роботу, у тому числі тим, які мають роботу, але бажають її змінити, та здійснюють супровід таких осіб з метою їх подальшого працевлаштування, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Співпраця з шукачем роботи передбачає ланцюжок дій, що ґрунтується на  індивідуальному підході. Кар’єрний радник ознайомлюється із загальною інформацією про особу (освіта, трудовий досвід, результати первинного профілювання, коментарі реєстраторів), складає індивідуальний план працевлаштування та перелік послуг.


За сприяння служби зайнятості у 2019 році міськрайонними  центрами зайнятості, міськрайонними та районними філіями обласного центру зайнятості працевлаштовано майже 11,9 тис. безробітних громадян. Також було працевлаштовано 7,3 тис. громадян, які перебували на обліку в центрах зайнятості.


Станом на 01 листопада 2019 року кількість вакансій у базі даних центрів зайнятості області становила 2,6 тис. од.



690Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: