Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/08/skoro-u-kropivnitskomu-vidbudetsja-oblasnii-parlament-ditei.htm
новини, 8 листопада 2019

Скоро у Кропивницькому відбудеться обласний парламент дітей


З 14 по 15 листопада 2019 року відбудеться 4 сесія 12 скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей (ОПД). Відповідно до тристоронньої угоди про співпрацю між Кіровоградською обласною державною адміністрацією, Кіровоградською обласною радою та Кіровоградським обласним парламентам дітей ОПД є дорадчим органом з питань розвитку дитячого середовища в Кіровоградській області. Вже 16 років обласний парламент дітей плідно працює на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.


Тематика чергової сесії ОПД – “Вибори керівного складу ОПД”. Дводенна програма сесії передбачає комунікаційний тренінг від учасниці Всеукраїнської Школи успіху (реалізується в м. Києві за підтримки фонду В.Кличка) та ініціаторки під-проекту “Школа успіху. Вільшанка”, пленарне засідання відкриття сесії, що відбудеться в сесійній залі Кіровоградської обласної ради (запрошені гості: голова Кіровоградської облдержадміністрації Балонь А.Б., голова Кіровоградської обласної ради Чорноіваненко О.А., начальник управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Таборанський В.П., директор Кіровоградського обласного ЦДЮТ Суркова Г.П.). На порядку денному пленарного засідання розглядатимуться питання: звіт про роботу ОПД в міжсесійний період, про рейтинг діяльності районних, міських парламентів дітей та осередків дитячого самоврядування ОТГ, тематичні доповіді з досвіду роботи ОПД, звіт голови виборчої комісії про хід виборчої кампанії, прийняття резолюції інтернет-конференції “Вигравай на старті!”. Програмою передбачено заняття обласної Школи лідерів. Пройдуть передвиборчі дебати та вибори голови обласного парламенту дітей.


Другого дня заплановано вибори голів комісій, робота в профільних комісіях та планування роботи ОПД на наступний міжсесійний період. Відбудеться презентація, захист та обрання проектів-переможців, номінантів конкурсу обласної ради “Активна генерація”. Завершить роботу пленарне засідання закриття сесії ОПД, де буде затверджено новий керівний склад ОПД та складе присягу новообраний Голова Кіровоградського обласного парламенту дітей.



Детальну інформацію можна отримати в ресурсно-інформаційному відділі Кіровоградського обласного ЦДЮТ.


Контактний телефон: 0505262936.



1606Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: