Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/08/rjatuvalniki-zaprosili-kropivnitskih-doshkilnjat-u-bezpechnu-mandrivku-foto-.htm
новини, 8 листопада 2019

Рятувальники запросили кропивницьких дошкільнят у Безпечну мандрівку (ФОТО)


Понад усе дітей дошкільного віку приваблюють цікаві історії, пригоди, невідомі досі предмети і речі. Нерідко така допитливість малюків стає причиною трагедії у родині. Щоб попередити надзвичайні події за участю та з вини дітей, випадки травмування і загибелі, рятувальники є активними учасниками багатьох навчальних заходів, організованих педагогами з метою навчання правилам безпеки. А також розробили і проводять самі багато акцій, зустрічей, конкурсів тощо.


7 листопада працівники Управління ДСНС в області побували у дитячому садку при Кропивницькому колегіумі, де провели для малят гру-змагання «Безпечна мандрівка». Програма заходу була досить насиченою. Ведуча, майор служби цивільного захисту Аліна Бакай, запропонувала малятам уявити себе рятувальниками, що поспішають на пожежному автомобілі на допомогу. Під час гри діти намагались зорієнтуватись у задимленому приміщенні, подолати перешкоди і врятувати товариша. Також дошкільнятам розповіли про професію рятувальника і дозволили поміряти протигаз та пояснили, для чого він потрібен і як його правильно одягати. Крім того, малята дізнались, якими тяжкими наслідками може закінчитись підбирання чужих речей та іграшок, які можуть виявитись замаскованою вибухівкою. 


На завершення заходу дітям роздали листівки із правилами безпеки. Та головне, що завдяки акції малята засвоїли номери екстрених служб й намагатимуться бути уважними та обережними, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


            


747Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: