Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/08/fahivtsi-sluzhbi-porjatunku-poznaiomili-uchniv-shkoli-mistetstv-z-osnovnimi-zahodami-bezpeki-foto-.htm
новини, 8 листопада 2019

Фахівці Служби порятунку познайомили учнів школи мистецтв з основними заходами безпеки (ФОТО)


Рятувальники турбуються про безпеку юних жителів Кіровоградщини, тому постійно проводять пізнавальні та навчальні заходи для дітей і молоді. Серед них конкурси, зустрічі у рамках Тижнів безпеки життєдіяльності, фестивалі Дружин юних пожежних тощо, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


7 листопада фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області завітали з акцією «Запобігти.Врятувати.Допомогти» до міської школи мистецтв, що у Кропивницькому. Вихованці закладу вже давно потоваришували з працівниками Служби порятунку та завжди очікують їх приїзду. Під час акції хлопці та дівчата отримали змогу поспостерігати за діями рятувальників під час гасіння умовної пожежі, побачили роботу спеціальних інструментів та обладнання пожежного автомобіля. Ліцеїстам дозволили поміряти «боївки» - робочий одяг рятувальників – маски апаратів на стисненому повітрі, у яких бійці Служби «101» проводять розвідку у задимленому приміщенні під час пожежі. Дитячій цікавості не було меж, але рятувальники знайшли відповіді на запитання навіть найдопитливіших. Працівники Управління ДСНС нагадали старшокласникам про те, як діяти у випадку пожежі та інших надзвичайних ситуацій. Навчили діям у разі виявлення застарілих боєприпасів часів минулих воєн або вибухонебезпечного предмета сучасного зразка. Під час конкурсів, організованих рятувальниками у рамках акції учні змагалися у спритності та отримали заряд позитивних емоцій. На завершення ліцеїстам вручили листівки, присвячені безпеці життєдіяльності. 


                  


815Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: