Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/24/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-razom-iz-politseiskimi-navchali-zhiteliv-jak-zberegti-oseli-vid-pozhezh.htm
новини, 24 жовтня 2019

Рятувальники разом із поліцейськими навчали кропивничан, як зберегти оселі від пожеж



Прагнучи обігріти домівку в осінньо-зимовий період, люди бувають дуже винахідливими. Використовуючи для опалення саморобні електроприлади, вони часто йдуть на невиправданий ризик, піддаючи небезпеці знищення не тільки власне майно, а й життя своїх рідних - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області. 


Щоб попередити подібні випадки, рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів систематично проводять навчання населення правилам пожежної безпеки.Працівників правоохоронних органів області також турбують питання безпеки, тому вони також приєднуються до профілактичних рейдів.


23 жовтня інформаційно-роз’яснювальну роботу працівники прес-служби У ДСНС в області разом із патрульними поліцейськими провели у мікрорайоні Ковалівка м. Кропивницький. В ході спілкування з мешканцями багатоповерхівок фахівці ДСНС нагадали основні правила, дотримуючись яких, можна запобігти пожежі у своїй домівці, та вручили жителям обласного центру листівки із застереженням та номером виклику Служби порятунку. Громадяни з розумінням поставились до порад рятувальників, адже знають, до яких наслідків може призвести халатність.





       

695Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: