Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/22/na-kirovogradschini-trivajut-perevirki-rjatuvalnoi-tehniki-z-pidvischenoju-prohidnistju.htm
новини, 22 жовтня 2019

На Кіровоградщині тривають перевірки рятувальної техніки з підвищеною прохідністю


З метою підготовки транспортних засобів та аварійно-рятувального обладнання до оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані із ризиками осінньо-зимового періоду, протягом жовтня в усіх підпорядкованих Управлінню ДСНС в області пожежно-рятувальних підрозділах здійснюються перевірочні марші техніки з підвищеною прохідністю - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградської області.


Сьогодні, 22 жовтня, було здійснено марш техніки 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія. Уся автомобільна техніка загону, що залучається до невідкладних робіт у місцях виникнення надзвичайних подій та ситуацій під час ускладнення погодних умов в осінньо-зимовий період, пройшла колоною визначеним маршрутом. Після випробувального маршу транспортні засоби проходять технічне обслуговування, перевіряється укомплектування автомобілів необхідним оснащенням для роботи в складних погодних умовах тощо.


        

922Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: