Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/22/-migrant-u-kropivnitskomu-rozpochali-reidom-na-ovochevii-rinok.htm
новини, 22 жовтня 2019

"Мігрант" у Кропивницькому розпочали рейдом на овочевий ринок

 

З 18 жовтня на Кіровоградщині розпочався активний етап заходів з протидії нелегальній міграції під умовною назвою «Мігрант». За кілька днів міграційники виявили 7 неврегульованих мігрантів на території області - повідомляє Управління ДМС у Кіровоградській області.


Днями працівники Управління ДМС в області спільно з співробітниками нацполіції та Управління СБУ провели відпрацювання одного з місць потенційної концентрації іноземців у місті Кропивницький - оптовий овочевий ринок. При перевірці документів у іноземців, які перебували на ринку, було виявлено 3-х громадян Азербайджанської Республіки – порушників міграційного законодавства. Усі вони прострочили законний безвізовий термін перебування в Україні.


Відносно іноземців складено адміністративні протоколи за порушення правил перебування на території України (ч. 1 ст. 203 КУпАП) та прийнято рішення про примусове повернення їх на батьківщину.

 



903Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: