Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/18/u-medvishi-vchilis-perezapuskati-sertse.htm
новини, 18 жовтня 2019

У медвиші вчились перезапускати серце


Поліцейські Кіровоградщини долучилися до заходів, присвячених Всесвітньому дню перезапуску серця. Його мета – нагадати усьому суспільству про те, що кожна людина має змогу навчитися прийомам серцево-легеневої реанімації, для того, щоб скористатися ними в критичній ситуації та врятувати життя - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Своєрідний майстер-клас відбувся в Державному Національному медичному університеті міста Кропивницького за участю лікарів, поліцейських та студентів цього навчального закладу.


Його учасники згадали теоретичні основи по наданню допомоги, а потім відпрацювали практичну частину з використанням спеціальних манекенів.


Від поліцейських, демонстрували практичні навички з надання першої невідкладної допомоги працівники тренінгового центру поліції області. Саме вони, маючи відповідний досвід, протягом року організовують та проводять навчання з професійної підготовки для поліцейських, які включають в себе і спеціальний курс з надання домедичної допомоги.


Нагадаємо: протягом поточного року працівниками поліції Кіровоградської області було врятовано життя чотирьох людей. У трьох випадках потерпілих вдалося повернути до життя завдяки вчасно і правильно наданій допомозі: вентиляції легенів та непрямого масажу серця.


     

907Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: