Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/18/rjatuvalniki-blagovischenskogo-raionu-navchajut-gromadjan-pravilam-bezpeki.htm
новини, 18 жовтня 2019

Рятувальники Благовіщенського району навчають громадян правилам безпеки


Проведення масово-роз’яснювальної роботи серед населення щодо дотримання правил пожежної і техногенної безпеки можна вважати одним із найефективніших методів попередження виникнення надзвичайних подій і ситуацій та загибелі людей на них, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


18 жовтня відбулося профілактичне відпрацювання житлового сектора м. Благовіщенське. Працівники Служби порятунку під час бесіди з місцевими жителями, в першу чергу, звернули увагу на такі важливі питання, як дотримання правил безпеки під час використання електро- та газових приладів, порадили громадянам уникати перевантаження електромережі та не використовувати саморобні або несправні побутові електрообігрівачі, а купувати лише сертифіковані заводського виробництва і чітко дотримуватися правил їх експлуатації. Крім того, на часі питання безпечного поводження з відкритим вогнем: у зв’язку із завершенням польових робіт, прибиранням присадибних і дачних ділянок, спалюванням сухого листя, сміття, бур’янів тощо, почастішали випадки пожеж на відкритих територіях, які також завдають чималої шкоди і добробуту людей, і їх здоров’ю, забруднюють довкілля. 


Під час проведення просвітницької роботи рятувальники звернули особливу увагу на родини з дітьми: нагадали батькам, щоб не залишали малечу без нагляду і завжди тримали вогненебезпечні предмети у недоступних для дітей місцях. Школярам працівники Служби порятунку розповіли, наскільки важливо прислухатись до порад дорослих й завжди неухильно дотримуватися правил безпечної життєдіяльності вдома і в школі.


На завершення розмови всім співробітникам було вручено застерігаючі листівки з порадами, як уникнути небезпеки.


          


856Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: