Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/11/ditjachii-parlament-kropivnitskogo-splanuvav-svoju-dijalnist-u-novomu-navchalnomu-rotsi.htm
новини, 11 жовтня 2019

Дитячий парламент Кропивницького спланував свою діяльність у новому навчальному році


У середу, 9 жовтня,  сесійну залу міської ради Кропивницького заполонили школярі. Юні активісти з усіх шкіл міста провели  чергове засідання парламенту дітей. У роботі сесії взяли участь і представники влади: секретар міської ради Андрій Табалов та депутатки Катерина Шамардіна і Лілія Матяшова. Відкрив сесійне засідання дитячого парламенту Андрій Табалов - інформує сайт МРмК.


- Радий вас знову бачити у нашій сесійній залі. Дуже важливо, що ви цікавитесь організацією роботи органів місцевого самоврядування, бо у нашій країні, у нашому суспільстві, у рідному місті відбуваються активні процеси: політичні, економічні, соціальні і молодь має тримати руку на пульсі життя свого народу,  - відзначив очільник депутатського корпусу. - Ви наполегливі, амбітні та активні, тому цілком можливо, що через декілька каденцій ви зайдете в нашу сесійну залу, або до зали Верховної Ради у статусі народного обранця. Бажаю вам сьогодні плідно попрацювати, і нехай всі ваші починання увінчаються успіхом!



Порядок денний засідання дитячого парламенту містив шість пунктів. Представники осередків учнівського самоврядування заслухали аналітичний звіт голови парламенту дітей Євгенії Злобіної та пропозиції щодо планування роботи парламенту дітей на період 2019-2020 навчального року. Делегати також ознайомилися з інформацією голів комісій парламенту дітей щодо проектів на 2019-2020 навчальний рік.


Під час засідання між парламентом дітей та осередками учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти міста було підписано багатосторонню угоду і прийнято проект рішення третьої  сесії 14 скликання.


Завершилось засідання сесії нагородженням осередків учнівського самоврядування — переможців 2018-2019 навчального року та координаторів учнівського самоврядування.


     

1083Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: