Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/10/na-kirovogradschini-startue-operatsija-migrant-.htm
новини, 10 жовтня 2019

На Кіровоградщині стартує операція "Мігрант"


З 18 жовтня на Кіровоградщині розпочинається активний етап всеукраїнських  профілактичних заходів з протидії нелегальній міграції під умовною назвою «Мігрант», повідомляє Управління ДМС у Кіровоградській області.


Протягом цього тижня проходить підготовка до операції, яка проводитиметься спільними силами міграційної служби, національної поліції області та обласного Управління Служби безпеки.


Загалом з початку року виявлено 125 неврегульованих мігрантів, відносно 114 прийнято рішення про примусове повернення. 


Виконано рішення судів про примусове видворення з України відносно 5 іноземців та 1 громадянин іншої держави знаходиться у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, очікуючи на отримання з консульської установи паспорта та видворення за межі країни. 


Відносно 358 іноземців працівники підрозділів Управління Державної міграційної служби області склали адміністративні протоколи за порушення правил перебування на території України (ч. 1 ст. 203 КУпАП) та 101 громадянина України притягнено до відповідальності за сприяння незаконному проживанню, працевлаштуванню, навчанню іноземців (ст. 204-206  КУпАП).



682Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: