Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/10/na-kirovogradschini-ne-vistachae-pratsivnikiv-dlja-vipravnih-ustanov-oblasti.htm
новини, 10 жовтня 2019

На Кіровоградщині не вистачає працівників для виправних установ області


Так, Державна установа «Кропивницька виправна колонія (№6)» потребує 21 інспектора. Відкритими є 20 вакансій для молодших інспекторів відділу нагляду і безпеки. Обов’язки: стежити за дотриманням засудженими встановлених правил поведінки та встановленого розпорядку дня, не допускати контакту засуджених зі сторонніми особами; працювати за графіком доба через дві. Що ж до вимог, претенденти повинні мати повну загальну середня освіту та бути придатними до військової служби. Також є вакантною одна посадамолодшого інспектора відділуохорони. Завдання:  несення караульної  служби на посту охороняємої території; працювати добу через дві, початок робочого дня о 7:30. Вимоги є аналогічними до вимог молодшого інспектора відділу нагляду і безпеки. Вакантною є і посада молодшого інспектора-кінолога відділу охорони.Обов’язки: перевіряти зі службовою собакою стан зовнішньої забороненої зони, що прилягає до об'єкту, оглядати транспортні засоби та застосовувати службового собаку для огляду вантажів, перевіряти стан контрольної смуги у внутрішній забороненій зоні, здійснювати належне утримання та догляд за службовим собакою. Працювати за графіком доба через дві. Початок робочого дня о 7:30. Придатність до військової служби. Спецпідготовка у сфері кінології (дресирування службових собак). Розмір заробітної плати за усіма 22 вакансіями –6500 грн., повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Крім того, вакантними є 6 вакансій інспекторів (пенітенціарна система) уДержавнійустанові «Петрівська виправна колонія (№49)»Обов’язки:нагляд за дотриманням порядку в бараках та на території виправної колонії, недопускання та усунення конфліктів між засудженимиабо жохорона території виправної колонії. У випадку загрози нападу бути готовим до оборони об’єкту.  ). Розмір заробітної плати за усіма 22 вакансіями –6000 грн.


Також потрібен 1 інспектор (пенітенціарна система) до Державноїустанови «Устинівський виправний центр (№ 37)». Серед вимог до претендента: вік від 18 років, вища освіта та відсутність судимостей. Роботодавець гарантує  забезпечення форменим одягом, соціальне забезпечення згідно чинного законодавства та безоплатне навчання у вищих навчальних закладах. Позмінний графік роботи. Розмір заробітної плати –6500 грн.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, Петрівської та Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.



1237Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: