Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/10/moz-vidmovitsja-vid-zastarilih-medichnih-dovidok.htm
новини, 10 жовтня 2019

МОЗ відмовиться від застарілих медичних довідок


Міністерство охорони здоров'я  має намір відмовитися від застарілих медичних довідок. Про це повідомляє пресцентр МОЗ, пише ukr.lb.ua.


"Міністерство охорони здоров'я України планує відмовитися від застарілих медичних довідок і медичних документів, які несуть у собі корупційну складову", - сказано в повідомленні.


З 9 по 15 жовтня команда міністерства збирає пропозиції професійного медичного співтовариства і громадян щодо дерегуляції та скасування застарілої медичної документації.


Крім того, МОЗ просить залишати свої пропозиції щодо медичних довідок на офіційній сторінці міністерства у фейсбуці або надсилати на електронну адресу комунікаційної команди [email protected].


Цього тижня в Міністерстві охорони здоров'я відбудуться наради з представниками лікарських асоціацій і профільними фахівцями, почнуть працювати робочі групи, перед якими міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька поставила завдання розробити документи і проєкти рішень щодо скасування застарілих медичних довідок.


Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я направить у регіони України препарати від онкозахворювань, вірусних гепатитів і орфанних недуг. Цю заяву було опубліковано після того, як 9 жовтня пацієнтські організації вийшли під Кабмін на пікет через проблеми із закупівлею ліків. Учасники акції заявили, що новий МОЗ - "дно".


968Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: