Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/09/u-novomirgorodi-ljudi-zhivut-u-budinku-jakii-provaljuetsja-v-katakombi-video-.htm
новини, 9 жовтня 2019

У Новомиргороді люди живуть у будинку, який провалюється в катакомби (ВІДЕО)


&ft1 У місті Новомиргород більше року люди живуть у будинку, який провалюється в катакомби - повідомляє UA: Кропивницький.


Під будівлею утворилася  6-метрова яма.  Про це Новинам повідомила голова  об’єднання співвласників багатокравртирних будинків Надія Нестеренко. За її словами, через відсутність проектно-кошторисної документації, мешканці ремонти виконують самі.


На ремонт двоповерхового восьмиквартирного будинку мешканці витратли понад 30 тисяч гривень. 40 тисяч гривень отримали від міської ради - розповідає голова об’єднання співвласників багатокравртирних будинків Надія Нестеренко. Скільки грошей необхідно, щоб  зупинки руйнування будинку,  не знає.


Жити у будинку небезпечно – каже міський голова Новомиргорода Ігор Забажан. Від переселення в інший будинок люди відмовилися. За його словами, зробити проектно-кошторисну документацію зараз не можливо.


- Немає сьогодні в Україні організації, яка може зробити геологію подібного випадку. Ми зверталися більш, ніж в тридцять науково-дослідних і різних приватних компаній, щоб це зробити, але нажаль нам ніхто не може допомогти в цьому. Допомагаємо їм фінансово, дя того, щоб відрмонтувати цей будинок. Плануємо на наступній сесії бюджетній, якав нас відбудеться ще виділити кошти. Ще тисяч 20, можливо, 40. Я буду пропонувати депутатам, побачимо, які будуть можливосі бюджету, - говорить міський голова. 


Наступне засідання сесії відбудеться за місяць.


2142Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: