Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/09/-jatran-ta-kirovogradskii-zavod-budmaterialiv-shukae-robitnikiv.htm
новини, 9 жовтня 2019

«Ятрань» та «Кіровоградський завод будматеріалів» шукає робітників



Днями у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості за участі представників ТОВ «Кіровоградський завод будівельних матеріалів №1» та ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» відбувся міні-ярмарок вакансій для безробітних та шукачів роботи. Участь у заході узяли 9 осіб - повідомляє Інна Клюєнко,  провідний фахівець з питань зайнятості Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


Захід мав на меті ознайомити шукачів роботи з актуальними вакансіями підсобного робітника, вантажника, виконавця робіт, дорожнього робітника, укладальника-пакувальника та охоронника.


Присутні на заході начальник відділу кадрів ТОВ «Кіровоградський завод будівельних матеріалів №1» Галина Белінська та заступник директора з персоналу ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» Владлена Запорожченко охарактеризували основні напрямки діяльності підприємств, а також надали інформацію про режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів.


Під час заходу безробітні активно спілкувались з роботодавцями, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді. 


Більшість учасників міні-ярмарку зацікавилися пропозиціями та отримали запрошення на співбесіду.


872Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: