Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/23/na-den-mista-diti-z-kropivnitskogo-sprobuvali-sebe-v-roli-narechenih-foto-.htm
новини, 23 вересня 2019

На День міста діти з Кропивницького спробували себе в ролі наречених (ФОТО)


У Кропивницькому на День міста учасникам «Містечка професій»пропонували відіграти імпровізовані весілля. Захід ініціювала керівник дитячої бізнес-школи «Rainbow» Анна Бондарь у партнерстві з різними державними та приватними організаціями, у тому числі й з начальником юстиції Кіровоградщини Вадимом Гуцулом.


Як розповіла Анна Бондарь, День міста – це сімейне свято, у зв’язку з чим у представників Клубу рестораторів Кропивницького, які займалися організацією Фестивалю вуличної їжі, виникло рішення створити на Козачому острові дитячу пізнавальну зону під назвою «Містечко професій».


«Особисто працювала над розробкою плану роботи всіх локацій і займалася організаційними моментами. Усі діти, які потрапляли в «Містечко професій»  отримували символічні паспорти й мали можливість спробувати себе в ролі різних спеціалістів, зокрема ріелторів, поліцейських, рятувальників, військових, пілотів, продавців, моделей, фітнес-тренерів і навіть державних реєстраторів актів цивільного стану», – розповіла Анна Бондарь. 


За словами, керівника юстиції Кіровоградщини Вадима Гуцула, на запрошення Анни Бондарь долучитися до заходувідреагували позитивно, оскільки фахівці управління застосовують інноваційні підходи під час проведення правороз’яснювальної роботи.


«Не секрет, що практично кожна дівчинка в дитинстві мріє приміряти фату й весільну сукню. Ми дали дітям унікальну можливість взяти участь у імпровізованій локації й спробувати себе в ролі наречених, свідків, гостей тощо. Також у дітей була можливість особисто вести весільну церемонію та в ігровій формі реєструвати шлюби. Це хороший і приємний досвід. Можливо, він спонукатиме учасників «Містечка професій» у майбутньому пов’язати своє життя саме з юридичною сферою і працювати в відділі державної реєстрації актів цивільного стану. Окрім цього, також працювали і з дорослими, які завітали на Фестиваль вуличної їжі. Під час інформування надавали правові консультації і радили, як виходити з різноманітних життєвих ситуацій», – розповів Вадим Гуцул.


Загалом за час роботи «Містечка професій» у представлених локаціях взяли участь понад тисячу дітей. Серед них були й вихованці піщанобрідської школи-інтернат, які приїхали на святкування 265-ї річниці з дня заснування Кропивницького за ініціативи Вадима Гуцула. 


            


968Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: