Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/20/v-oleksandrii-znaishli-bezpritulnu-tririchnu-ditinu-scho-blukala-sama-po-mistu.htm
новини, 20 вересня 2019

В Олександрії знайшли безпритульну трирічну дитину, що блукала сама по місту


На Кіровоградщині, у місті Олександрії, знайшли безпритульну трирічну дитину, що блукала сама по місту, повідомляють «Олександрійські новини».


На минулому тижні до Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що дитина 3-4 років гуляє вулицею міста без догляду дорослих, повідомив подробиці події начальник сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Сергій Козловський.


На місце події було направлено наряд групи реагування патрульної поліції, які виявили зазначену дитину, яка не могла розповісти де вона проживає.


Поліція відвезла дитину до дитячої лікарні. Її оглянули і залишили до з’ясування обставин. З приводу батьків буде вирішуватися питання по притягнення їх до відповідальності. На даний час поліція встановлює батьків дитини.


Шановні мешканці міста, як що ви побачите неповнолітню дитину, яка буде знаходитись без супроводу дорослих, одразу телефонуйте до поліції за телефоном «102». Телефонуйте також до поліції, якщо дитина буде з якоюсь підозрілою особою або з особою у стані сильного алкогольного сп’яніння. Поліція буде приймати заходи з приводу щоб убезпечити дітей, а також притягнути до відповідальності дорослих.


фото - умовне unn.com.ua

1184Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: