Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/20/na-kirovogradschini-cholovik-vikrav-z-garazha-avto-a-potim-pidpaliv-iogo.htm
новини, 20 вересня 2019

На Кіровоградщині чоловік викрав з гаража авто, а потім підпалив його


У четвер, 19 вересня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя, який займається ремонтом авто, про викрадення з гаража чужого транспортного засобу - повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.


«У результаті вжитих заходів поліцейські встановили причетність до злочину 27-річного мешканця міста.


Громадянин допомагав заявнику ремонтувати автомобілі. Напередодні ввечері викрав транспортний засіб, а коли закінчилося пальне залишив його в Знам’янському районі. Щоб приховати сліди вчиненого, зловмисник підпалив автомобіль.


У даний час чоловік затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські розшукали його у місті Києві», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.
років.


Чоловіку повідомлено підозру. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років, відповідно до санкцій статті.


Раніше місцевий житель вже був судимий за вчинення крадіжок.



1011Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: