Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/13/u-maisterni-flikeriv-plidno-popratsjuvali-patrulni-razom-zi-shkoljarami-oblasti.htm
новини, 13 вересня 2019

У «майстерні флікерів» плідно попрацювали патрульні разом зі школярами області


Цього тижня поліцейські відділу зв’язків з громадськістю патрульної поліції Кіровоградщини завітали до однієї зі шкіл у селищі Нова Прага Олександрійського району - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Поліцейські провели для малечі заняття, на яких нагадали основні правила безпеки на дорозі, в побуті, при спілкуванні з незнайомцями, наголосили на основних причинах дорожньо-транспортих пригод.


Надалі поліцейські вчили малечу, як самостійно можна виготовити світловідбиваючі елементи (флікери). Адже саме з їхньою допомогою можна зробити себе помітним у темну пору доби, що допоможе водіям вчасно відреагувати на появу пішохода на проїзній частині.


Важливо пам’ятати, що носіння на одязі та розміщення світловідбиваючих елементів на двоколісних транспортних засобах – це одна з ефективних світових практик протидії смертності на дорогах.


Подбайте про Ваших дітей! Зробіть їх помітними на дорозі та завжди нагадуйте їм правила дорожнього руху


       


1502Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: