Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/13/u-kropivnitskomu-prezentuvali-proekti-gromadskogo-bjudzhetu.htm
новини, 13 вересня 2019

У Кропивницькому презентували проекти громадського бюджету


У четвер, 12 вересня в кінотеатрі «Портал» відбулася презентація проектів громадського бюджету міста Кропивницького.  Ідея детальніше ознайомити містян з конкурсом громадський бюджет та проектами-учаснками виникла у депутата міської ради Кропивницького Михайла Бєжана та заступника міського голови, автора проекту «Велокроп» Андрія Паливоди. Серед запрошених – громадські активісти, журналісти, військові та студенти, повідомляє "Кіровоград24".


«Проаналізувавши проекти, подані на громадський бюджет разом з командою визначилися з трійцею проектів, які підтримуємо. Це три проекти в кожній з категорій – великий, малий та соціальний, адже саме в кожній з категорій можна обрати свого фаворита серед проектів. Проекти, які презентуємо сьогодні вважаємо цікавими і, що найголовніше потрібними нашому місту»,  - зазначив Михайло Бєжан.


До слова, всі презентовані проекти спрямовані на розвиток Кропивницького як активного та спортивного міста. Так, соціальний проект №1 «Територія рівних» передбачає створення інклюзивного спортивно-ігрового майданчика для дітей та молоді з інвалідністю. Автори малого проекту з оптимістичною назвою «Щасливі всі великі та малі», підтримати який можна за номером 49, пропонують облаштування сучасного спортивного майданчика з тренажерами.


«Громадський бюджет – це хороша можливість змінити своє місто, запропонувати креативні та цікаві ідеї для того, щоб зробити Кропивницький більш комфортним для життя. Як приклад, великий проект №1 «Велокроп» передбачає створення велосипедної доріжки в місті довжиною 12 кілометрів. Нараз, велорух активно розвивається, і в Кропивницькому досить багато велолюбителів, тож проект вже здобуває чималу підтримку серед містян», - розповів Андрій Паливода.


Після змістовної презентації проектів громадського бюджету всі запрошені мали можливість переглянути новий український патріотичний фільм «Іловайськ 2014».


Нагадаємо, що голосування за проекти громадського бюджету триває до 15 вересня. Проголосувати можна в приміщенні міськради, або на сайті https://kropyvnytskyi-budget.e-dem.in.ua/#/.




         

1440Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: