Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/13/shkoljari-petrivschini-razom-iz-rjatuvalnikami-vchilis-zhiti-vidpovidalno-ta-bezpechno-foto-.htm
новини, 13 вересня 2019

Школярі Петрівщини разом із рятувальниками вчились жити відповідально та безпечно (ФОТО)


Рятувальники Кіровоградщини впродовж усього року проводять із дітьми акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», яка має на меті долучити молоде покоління до безпечного та відповідального способу життя, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, 12 вересня такий навчально-пізнавальний захід відбувся у Володимирівській загальноосвітній школі I-III ступенів Петрівського району.


Дітям не було нудно від повчань – програма акції продумана таким чином, щоб важливі правила безпеки діти засвоїли мимохідь, під час веселих конкурсів та рухливих ігор. Активність школярів була на висоті, усі із задоволенням брали участь у запропонованих змаганнях.


Крім того, поспілкуватись із справжніми вогнеборцями, поміряти бойовий одяг, побачити спорядження рятувальника, техніку, спробувати загасити уявну пожежу за допомогою ручного ствола – цікаво кожному. Та головне – школярі загадали усі важливі правила безпеки життєдіяльності, які, можливо, забули за час канікул.


               


1175Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: