Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/13/robotodavtsi-kirovogradschini-potrebujut-ponad-45-inzheneriv.htm
новини, 13 вересня 2019

Роботодавці Кіровоградщини потребують понад 45 інженерів


За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба упредставниках професії «інженер», серед них:інженер-будівельник, інженер з охорони праці, інженер-енергетик, інженер з безпеки руху, інженер з роботи,інженер з налагодження й випробувань, інженер-гідротехнік,інженер з проектно-кошторисної роботи, інженер з комп'ютерних систем, інженер-технолог з очищення води, інженер-лаборант, інженер-програміст та ін., повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


На сьогодні у базі даних вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано 47 вільних робочих місця за вищезазначеними вакансіями.


Їх готові взяти на роботу такі підприємства як«Кропивницьке міжрайонне управління водного господарства», КП «Долинськийміськкомунгосп», ТОВ «Олександрійські лазерні технології», ТОВ «Куцівськезернозберігальне підприємство» та ін.


Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4173 грн.) до 10 200 гривень. 


Актуальними є вакансії для інженеріву Кіровоградському (30вакансій), Олександрійському (8 вакансій), по 3 вакансії у Знам'янському,Долинськомута Світловодському районах Кіровоградської області.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.



1302Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: