Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/13/na-dolinschini-shkoljari-obgovorjuvali-perspektivni-profesii-maibutnogo.htm
новини, 13 вересня 2019

На Долинщині школярі обговорювали перспективні професії майбутнього

   

Днями фахівцями Долинської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості було організовано та проведено виїзний профорієнтаційний захід  для учнівської молоді комунального закладу «Гурівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. Долинської районної ради» - повідомляє С. Щербіна, провідний фахівець з питань зайнятості Долинської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Для учнів 8-11 класів проведено профорієнтаційний урок-семінар «Професії майбутнього», під час якого школярі мали можливість ознайомитись з сучасними тенденціями на світовому та національному ринках праці, з професіями майбутнього та основними передумовами успішної кар’єри. Також, рамках семінару відбулася презентація профдіагностичного комплексу «Веб-базова платформа для  он-лайн профорієнтаційного консультування «Моя професія: консультаційна мережа».


Учні взяли активну участь  у інтелектуально-ігровому заході дуель-шоу «Хто зверху?», під час якого вони продемонстрували свої знання, винахідливість та активність.  Це була справжня дуель між хлопцями та дівчатами, що складалася із цікавих та захоплюючих конкурсів – «Крокодил», «Збери літери», «Склади пазли», «Хто я?», «Чий інструмент?». Виконавши ряд завдань пізнавального характеру, діти отримали корисну інформацію стосовно вибору майбутньої професії.


Також школярі ознайомились з описами обраних професій та їх попитом на регіональному ринку праці. Охочі школярі пройшли профдіагностичне тестування, в ході якого визначили свої професійні інтереси, нахили та здібності.



1096Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: