Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/12/u-kropivnitskomu-dlja-rjatuvalnikiv-proveli-sotsialno-psihologichnii-trening.htm
новини, 12 вересня 2019

У Кропивницькому для рятувальників провели соціально-психологічний тренінг


Згуртованість будь-якого колективу є осную для успішного функціонування. І якщо мова йде про колектив рятувальників – уміння ефективно взаємодіяти та зберігати здорові стосунки у мікрогрупі має прямий вплив на рівень виконання завдань за призначенням - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Щоб допомогти встановити та зміцнити взаємозв’язок між рятувальниками чергових караулів, психологи У ДСНС у Кіровоградській області розпочали тімбілдінг – серію соціально-психологічних тренінгів, що направлені на формування взаємодовіри, взаємодопомоги та уміння підтримувати одне одного.


Так, 12 вересня черговий караул 2 ДПРЧ 1 ДПРЗ м. Кропивницький узяв участь у тренінгу: «Формування сприятливого психологічного клімату в колективі та командоутворення».


Під час заняття учасники виконали вправи, що допомагають зміцнити команду, розвити навички взаємодопомоги та здатність приймати колективні рішення, а також здійснили аналіз особистості за тестом Люшера.


Крім того, психолог Управління запропонувала обговорити роль керівника чи лідера колективу, поняття «субординація» та правила ділового спілкування між членами колективу.


       

877Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: