Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/11/u-kropivnitskomu-jarmarkuvali-robotoju-dlja-buhgalteriv-ta-ekonomistiv.htm
новини, 11 вересня 2019

У Кропивницькому «ярмаркували» роботою для бухгалтерів та економістів


Нещодавно, у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій для безробітних та шукачів роботи. Захід відбувся за участі представників Кіровоградського будівельного коледжу, Кіровоградського обласного управління ПАТ «Державний ощадний банк України» та Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кропивницького району - повідомляє Світлана Печенюк, провідний фахівець з питань зайнятості Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


Захід мав на меті ознайомити присутніх громадян з актуальними вакансіями «головний бухгалтер», «бухгалтер» та «економіст».


Головний спеціаліст з підбору персоналу КОУ ПАТ «Державний ощадний банк України» Анастасія Онофрійчук ознайомила присутніх з основними напрямками діяльності установи та надала інформацію щодо режиму роботи, умов праці, оплати, вимог до претендентів та перспективи кар’єрного росту за вакансіями «бухгалтер», «контролер-касир», «економіст».


Вакансії бухгалтерів по заробітній платі та обліку матеріалів презентувала директор Кіровоградського будівельного коледжу Інна Чернишова. Представник Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кропивницького району Людмила Компанієць представила вакансію «головний бухгалтер». Роботодавці розповіли про основні службові обов’язки, навички, вимоги до претендентів та повідомили про рівень заробітної плати, соціальні гарантії.


У заході взяли участь 17 осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та шукають роботу. Учасники активно спілкувались з роботодавцями, задавали питання, на які отримали вичерпні відповіді. Так, двоє зацікавлених громадян отримали запрошення на співбесіду. Крім того, під час проведення міні-ярмарку, всі учасники отримали консультації фахівців центру зайнятості з питань законодавства.



943Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: