Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/11/situatsija-zi-split-koli-deputati-proti-nadhodzhennja-koshtiv-v-bjudzhet.htm
новини, 11 вересня 2019

Ситуація зі «Спліт»: коли депутати проти надходження коштів в бюджет


10 вересня, відбулося друге засідання шістнадцятої сесії міськради сьомого скликання. Серед низки земельних питань на розгляд було винесено документ «Про затвердження ТОВ ВКФ «Спліт» технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки по вул. Євгена Маланюка, 25». (http://www.kr-rada.gov.ua/uploads/documents/22813-pr_rish_2786_12-03-2019.pdf)


Оскільки депутат міської ради Ігор Волков має безпосереднє відношення до підприємства «Спліт», депутат відразу заявив про конфлікт інтересів і попередив, що участі в голосуванні приймати не буде.


При цьому депутат акцентував увагу колег на тому, що  дане питання носить суто технічний характер.


«Його ухвалення дало б можливість укласти договір із міською радою для того, аби  сплачувати кошти в міський бюджет Кропивницького», -  зазначив Ігор Волков.


Проте бажаної кількості голосів для погодження зазначений проект рішення у депутатів так і не отримав, при цьому жоден з депутатів так і не обґрунтував свою позицію «проти».


1304Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: