Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/11/politseiski-razom-iz-ditmi-doluchilisja-do-fleshmobu-posmihnis-zhittju-ti-iomu-podobaeshsja-.htm
новини, 11 вересня 2019

Поліцейські разом із дітьми долучилися до флешмобу «Посміхнись життю – ти йому подобаєшся!»



Працівники ювенальної превенції територіальних підрозділів поліції провели заходи, присвячені темі цінності людського життя, у навчальних та виховних закладах області - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


В Олександрії поліцейські разом із школярами загальноосвітніх закладів міста малювали на асфальті тематичні зображення.


Працівники Петрівського відділення поліції завітали до учнів Балахівської загальноосвітньої школи. Під час заходу діти розмальовували макет смайлика своїми долоньками та розповідали, що для них найцінніше в житті.


У Новоархангельську правоохоронці провели акцію «Витрати хвилину – врятуй дитину!» Помічниками їм стали вихованці дошкільного закладу «Ромашка».


Інспектор ювенальної превенції поспілкувалася з малятами про цінність людського життя, а дітки, в свою чергу, разом із вихователями допомогли прикрасити атрибути флешмобу. 


Поліцейські закликають усіх бути уважнішими та добрішими до оточуючих, і передусім, до дітей, адже їм дуже потрібні розуміння, піклування та підтримка дорослих.


   

1522Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: