Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/11/kropivnitski-rjatuvalniki-pojasnili-doshkilnjatam-jak-zhiti-tsikavo-ale-bezpechno.htm
новини, 11 вересня 2019

Кропивницькі рятувальники пояснили дошкільнятам, як жити цікаво, але безпечно


11 вересня працівники Управління ДСНС України в області провели для вихованців дошкільного навчального закладу «Вишенька» м. Кропивницький гру-змагання «Безпечна мандрівка» - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області


Працівники Служби порятунку завітали до дітей, щоб в ігровій формі пояснити дітлахам, як не зашкодити власному життю та здоров’ю. Рятувальники розповіли вихованцям, що вогонь може бути не тільки другом, але й ворогом. Малеча зустріла гостей дуже привітно і продемонструвала свої знання правил безпеки життєдіяльності: як поводитися на вулиці, чому не можна брати у руки сірники та самостійно виходити на зимову водойму.


Також малюки, мандруючи уявною Країною безпеки, вихованцям садочка жодної хвилини не довелося нудьгувати: вони грали в ігри, брали участь у конкурсах, відгадували загадки.


Подібні розважально-навчальні заходи не лише формують у підростаючого покоління різного віку уявлення про професію рятувальника, але й закладають усвідомлення необхідності відповідально ставитись до життя. Проте на цьому пізнавальні акції не завершуються та будуть проводитися і в інших загальноосвітніх закладах області.


          &ft6      &ft8      

790Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: