Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/22/rjatuvalniki-proveli-masovo-roz-jasnjuvalnu-robotu-sered-naselennja-kirovogradskoi-oblasti.htm
новини, 22 серпня 2019

Рятувальники провели масово-роз’яснювальну роботу серед населення Кіровоградської області



Співробітники Служби порятунку області продовжують проводити профілактичні відпрацювання житлового сектора населених пунктів області - повідомляє прес-служба У ДСНС України у Кіровоградській області.


21 серпня рятувальники Світловодського міськрайонного відділу спільно з фахівцями Управління ДСНС України у Кіровоградській області відпрацювали житловий сектор міста Світловодськ.


Оскільки актуальним для підрозділів ДСНС залишається питання зменшення кількості пожеж, спричинених спалюванням сухої трави та сміття, особлива увага під час даного відпрацювання приділялась саме попередженню пожеж у екосистемах. Окрім цього, працівники пожежно-рятувальної служби звернули увагу господарів на стан електромережі у будівлях та влаштування пічного опалення у помешканнях, нагадали основні правила пожежної безпеки, при дотриманні яких можна убезпечити свою оселю від знищення вогнем. Для наочної пропаганди рятувальники вручали громадянам інформаційні листівки з правилами безпечного поводження у побуті та при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.


   

1468Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: