Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/21/rjatuvalniki-kirovogradschini-priborkali-kilka-pozhezh-u-zhitlovomu-sektori-ta-za-iogo-mezhami.htm
новини, 21 серпня 2019

Рятувальники Кіровоградщини приборкали кілька пожеж у житловому секторі та за його межами


Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 6 пожеж різного характеру, з них 5 випадків загорянь сухої рослинності та сміття. 


Так, 4 рази гасили такі займання загальною площею близько 1,6 га на відкритих територіях бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький (за межами с. Первозванівка Кропивницького району та в районі вулиць Бутовського, Завадівська, Спренжина обласного центру) та пожежу 30 м2 сміття на відкритій території за межами смт Вільшанка приборкали рятувальники 30-ї ДПРЧ.


Крім того, 20 серпня об 11:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сінника з сіном на території приватного домоволодіння у с. Листопадове Новомиргородського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 9 м2 шиферної покрівлі сінника та 0,5 тонни сіна. Рятувальниками 25-ї ДПРЧ м. Новомиргород о 12:47 пожежу було локалізовано та о 13:40 – ліквідовано.


В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


1159Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: