Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/21/fahivtsi-sluzhbi-porjatunku-spilkuvalis-iz-naselennjam-schodo-bezpeki-zhittedijalnosti-u-pobuti-foto-.htm
новини, 21 серпня 2019

Фахівці Служби порятунку спілкувались із населенням щодо безпеки життєдіяльності у побуті (ФОТО)


21 серпня співробітники Олександрійського міськрайвідділу та 34-ї пожежно-рятувальної частини смт Смоліне У ДСНС України у Кіровоградській області провели відпрацювання житлового сектора населених пунктів, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Особливу увагу надзвичайники приділили ознайомленню громадян зі статистикою пожеж, основними причинами їх виникнення та навчанню населення правилам пожежної безпеки. Зокрема наголошувалось на необхідності суворого дотримання правил при користуванні електропобутовою технікою, газовими приладами, грубками, обережності з вогнем під час спалювання сміття на подвір’ї. Рятувальники попередили, що небезпечно користуватись несправними приладами або використовувати їх не за призначенням, що необхідно постійно перевіряти стан електромережі та усувати несправності, а також наголосили на постійному контролі за дітьми. Крім того, жителів Олександрії та Смоліного попередили про наслідки спалювання пожнивних залишків на полях. 


Розповіли також рятувальники і про вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни. На міни або снаряди можна натрапити в різних місцях: поблизу проїжджої частини, в полі, лісосмузі. При їх виявленні необхідно позначити це місце і повідомити про небезпечну знахідку за номером «101». На завершення зустрічі місцевим мешканцям вручили застережні листівки.


      


1076Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: