Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/20/obranii-nardep-vid-slugi-narodu-zhorstko-vistupiv-na-sesii-miskradi.htm
новини, 20 серпня 2019

Обраний нардеп від «Слуги Народу» жорстко виступив на сесії міськради Кропивницького

 


Як вже повідомляв сайт "Кіровоград24", сьогодні, 20 серпня, мало відбутися чергове засідання сесії міської ради міста Кропивницького. Натомість, воно так і не розпочалося через відсутність кворуму. Міський голова Андрій Райкович кілька разів оголошував реєстрацію, проте на засіданні зареєструвалися лише 19 депутатів, при необхідних 21.


За словами міського голови, на сьогоднішньому засіданні мали розглядатися важливі для міста питання, зокрема, підготовка до опалювального сезону та виплати заробітних плат лікарям та педагогам.


В обговоренні виступив обраний народний депутат по виборчому округу №99 (м. Кропивницький) від партії «Слуга Народу» Олександр Дануца. Він досить жорстко прокоментував ситуацію з «саботажем частиною депутатського корпусу прийняття надважливих для міста рішень». Нардеп звертаючись до відсутнітніх на засіданні дерутатів заявив:


 «Я знаю, що «хворі» депутати зараз дивляться мій виступ на своїх комп'ютерах чи телефонах, тому я звертаюсь до вас – якщо не хочете працювати, то не позорьтеся і йдіть на вибори. І ви підете! Але не всі. Дехто піде в тюрьму, бо, якщо ви думаєте, що ви понабиралися по 500 доларів за виділення земельних ділянок і зможете відкупитись в суді, то вже так не буде. І ті «верховоди», які сьогодні вам дають вказівку не ходити на сесію, завтра від вас відмовляться».


4388Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Владимир20 серпня 2019 17:13
0
СУПЕР! ВАМ ВСЕМ ПИ........! МОЛОДЕЦ.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: