Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/20/na-kirovogradschini-zavershilis-perevirki-navchalnih-zakladiv.htm
новини, 20 серпня 2019

На Кіровоградщині завершились перевірки навчальних закладів


Незабаром розпочинається новий навчальний рік, отож зараз проводяться необхідні заходи для приведення у належний протипожежний стан всіх навчальних закладів - повідомляє Прес-служба У ДСНС в області.


 Активну участь у роботі з підготовки закладів освіти беруть працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів, увага яких зосереджена на контролі за дотриманням правил пожежної та техногенної безпеки. На території області протягом липня-серпня було перевірено 744 закладів освіти. Важливість ретельних перевірок розуміють і рятувальники, і керівники навчальних закладів, адже питання пожежної безпеки життєво важливі, бо це безпека дітей, які там навчаються.


Під час перевірок рятувальники перевірили стан евакуаційних виходів, наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, стан пожежних водойм, наявність інформаційних табличок та планів евакуації. Разом з тим, з керівниками і персоналом навчальних закладів було проведено заняття та інструктажі з питань дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей.


      

728Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: