Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/20/fahivtsi-sluzhbi-zainjatosti-nazvali-10-naizatrebuvanishih-profesii-na-kirovogradschini.htm
новини, 20 серпня 2019

Фахівці служби зайнятості назвали 10 найзатребуваніших професій на Кіровоградщині


У десятці найзатребуваніших професій, станом на серпень 2019 року, водії автотранспортних засобів, швачки, вантажники, електромонтери з ремонту та обслуговування електроустаткування, електрогазозварники,трактористи, слюсарі-ремонтники,бухгалтери, лікарі ветеринарної медицини, вихователі. Загалом, у Кіровоградській області  з початку року було зареєстровано 22,3 тисячі вакансій, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Станом на 1 серпня 2019 рокуу базі даних Кіровоградського обласного центру зайнятості актуальними є2677 вакансій.


Максимальну заробітну плату роботодавці Кіровоградщини пропонують прохіднику –30 000 грн. Крім того,високим є рівень зарплат для керівних посад,а також працівників гірничо-добувної промисловості.


У міськрайонних центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості соціальні послуги безкоштовно надаються не лише зареєстрованим безробітним, а й шукачам роботи. Для тих, хто немає необхідної для тієї чи іншої вакансії спеціальності, пропонується навчання, зокрема у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, де можна здобути фах відповідно до потреб ринку праці. Нині найбільшим попитом користуються робітничі професії. Проте також потрібні на Кіровоградщинікухарі, пекарі, вчителі та інженери.


1140Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: