Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/16/politsija-provela-obschuk-v-budinku-pidozrjuvanogo-u-vbivstvi-diani-hrinenko.htm
новини, 16 серпня 2019

Поліція провела общук в будинку підозрюваного у вбивстві Діани Хріненко


6 серпня близько 7 ранку поліцейські прийшли із обшуком до будинку Миколи Середницького в селі Новотрепівка Знам'янського району на Кіровоградщині. Чоловіка підозрюють у вбивстві 16-річної Діани Хріненко із села Суботці Gazeta.ua.


Доказів провини Миколи немає. Тому поліцейські прийшли їх підкинути, вважає дружина затриманого Юлія Черпак.


"Приїхали двома машинами. Я без адвоката їх не пускала. Погрожували, що виб'ють двері і будуть шукати докази. Думаю, у них їх недостатньо, щоб Колю посадити. Тому не так шукати, як підкидати приїхали. Бабусі чоловіка погрожували, обзивали, що вбивцю виростила і таке інше", - розповіла кореспондентові Gazeta.ua жінка.


Поліцейські все ж дочекалися адвоката підозрюваного і тільки тоді почали обшук будинку. Що вилучили - поки невідомо.


На слід Миколи Середницького в убивстві Діани Хріненко поліція вийшла 1,5 місяці тому. Чоловік у цей час знаходився у Польщі на заробітках. 13 серпня його затримала польська поліція і передала українським правоохоронцям. 15 серпня Ленінський райсуд Кропивницького арештував чоловіка на 60 діб без права на заставу. Свою причетність до вбивства чоловік відкидає. 


Нацполіція затримала підозрюваного у вбивстві Діани Хріненко (ВІДЕО)


3518Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: