Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/14/v-novoukrainskii-otg-budujut-novii-skver.htm
новини, 14 серпня 2019

В Новоукраїнській ОТГ будують новий сквер


На початку 2019 року в Новоукраїнці запланували реконструювати зелену зону та збудувати нову локацію для відпочинку. Проект має робочу назву «Сквер на Соборній». З ініціативи міського голови Олександра Корінного, менше ніж за місяць зібрано кошти для розробки концепції зазначеного скверу та його архітектурного плану. Проект концепції і плану презентовано на громадських обговореннях, повідомляється на сайті ОДА. 


За період, який минув від часу презентації, представниками міської влади зроблено організаційну роботу, що стосувалась документації, та узгоджено проект з партнерами, якими є програма USAD «ДОБРЕ» та Новоукраїнська міська спілка сільгоспвиробників.


З 9 серпня розпочато практичні заходи щодо будівництва «Скверу на Соборній»: проведено геологічну розвідку ґрунтів з метою визначення потужності фундаментів опор та можливості будівництва різних конструкцій на ділянках скверу.


Також на цей рік заплановано проведення геодезичних зйомок, планування розміщення комунікацій та закладання основних опорних конструкцій. Завершення будівництва «Скверу на Соборній» заплановано на осінь 2020 року.


За матеріалами веб-сайту Новоукраїнської ОТГ


1526Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: