Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/14/u-svitlovodsku-rjatuvalniki-vidpratsjuvali-teritoriju-revivskoi-zatoki-foto-.htm
новини, 14 серпня 2019

У Світловодську рятувальники відпрацювали територію Ревівської затоки (ФОТО)


13 серпня працівники Світловодського міськрайвідділу У ДСНС у Кіровоградській області провели профілактичне відпрацювання одного з популярних місць відпочинку громадян – територію Ревівської затоки, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Рятувальники запрошували до бесіди усіх, хто цього дня проводив дозвілля біля води. Розмова стосувалась, насамперед, заходів безпеки під час купання. Так, фахівці Служби порятунку повідомили громадянам сумну статистику загибелі людей на воді та порадили дотримуватись головного правила – не ризикувати заходити у воду, не знаючи глибини, не впевнившись у безпеці дна водойми. Не варто запливати на далекі відстані від берега на самоті, та особливо – після вживання алкоголю. А безпека дітей цілком залежить від дорослих. Лише контроль та навчання правилам поведінки біля води може гарантувати, що дитина не постраждає.


Усі ці правила громадянам відомі, але щоб більше вплинути на їхню свідомість, рятувальники на підкріплення слів роздавали застережні листівки.


      



723Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: