Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/21/gromadjanska-merezha-opora-fiksue-porushennja-u-hodi-viboriv-na-kirovogradschini.htm
новини, 21 липня 2019

Громадянська мережа «Опора» фіксує порушення у ході виборів на Кіровоградщині

Зоя Лебідь, координаторка спостереження Громадянської мережі «Опора» на Кіровоградщині, розповіла про порушення, які фіксують їхні спостерігачі. Про це пані Зоя зазначила під час інформаційного марафону у Прес-клубі. Зокрема, Зоя Лебіжь розповіла, що мережа «Опора» зафіксувала 7 порушень, три з них – це голосування без паспорту, у тому числі один випадок голосування по закордонному паспорту, що є порушенням.


Також, за її словами, у селі Ганнинське Кропивницького району станом на 12 годину 12 разів проголосували без паспорту. Пані Зоя повідомила, що є фото та відеофіксація порушень, а також на місце прибула слідча група. Також у Созонівці представницю ОПОРи не допустили для огляду сейфу. Загалом, за інформацією Зої Лебідь, зафіксовані незначні організаційні порушення: менше кабінок, менше скриньок, обмежений доступ виборців до інформаційних бюлетенів.

Дивіться відео: 

1480Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: