Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/11/z-pochatku-roku-blizko-50-bezrobitnih-gaivoronschini-pratsevlashtuvalis-na-pidpriemstvo-investagroservis-.htm
новини, 11 липня 2019

З початку року близько 50 безробітних Гайворонщини працевлаштувались на підприємство «Інвестагросервіс»


Сьогодні вирішення питання зайнятості населення неможливе без налагодження тісної співпраці служби зайнятості з роботодавцями - повідомляє Вадим Хмарук, провідний фахівець  з питань зайнятості Гайворонської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Вже не один  рік одним із успішних прикладів тісної і плідної співпраціГайворонської районноїфілії Кіровоградського обласного центру зайнятості є співпраця з ТОВ «Інвестагросервіс», що займається вирощуванням зернових та технічних культур, та є одним з найбільших підприємств району.


З початку поточного року на підприємстві отримали роботу 43 безробітних особи. У випадку, якщо безробітний не має достатніх професійних навичок або досвіду, за сприяння Гайворонської районної філіїобласного центру зайнятості організовується його стажування безпосередньо на базі підприємства. За направленням, з початку  року, таке стажування пройшли 8 осіб. Під час проходження стажування громадяни зі статусом безробітного вдосконалюють свої професійні якості, адаптуються на майбутньому робочому місці до умов виконання трудових завдань, до обладнання, технологій та колективу.


У випадках виникнення у роботодавця потреби виконати певний обсяг тимчасових робіт, центр зайнятості сприяє залученню до такого виду робіт безробітних. Таким чином, на підприємстві було створено, а службою зайнятості укомплектовано 8  тимчасових робочих місць, що дозволило не відривати працівників організації від виконання їх основних обов’язків.


Тож, Гайворонська районна філія Кіровоградського обласного центру зайнятості є посередником на ринку праці району між роботодавцем, який має потребу в кадрах, та людьми, які шукають роботу.

                                                               


853Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: