Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/01/u-petrovomu-shkoljari-zmagalis-u-intelektualno-rozvazhalnii-gri-foto-.htm
новини, 1 липня 2019

У Петровому школярі змагались у інтелектуально-розважальній грі (ФОТО)


Хто розумніший, чоловіки чи жінки? Перемагає інтуїція дівчат чи хлопчача логіка? Тисячі років людство шукає відповіді на ці запитання. Розібратися в них прагнули й учні КЗ «Петрівське НВО» загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія», взявши участь у профорієнтаційній інтелектуально-розважальній грі «Хто зверху?». 


Це була справжня дуель між хлопцями та дівчатами, що складалася із цікавих та захоплюючих конкурсів, які провела Марина Гавеля, фахівець Петрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. 


Інтерактивні ігри, загадки та вікторини були спрямовані на вибір майбутньої професії. Діти вчилися групувати професії за типами, характеризували їх, називали за знаряддям праці, визначали основні функції робітників різних професій.


Вони вгадували «показану пісню» (конкурс «Крокодил»), складали пазли з портретами відомих людей, прослухавши додаткову інформацію про них (конкурс «Склади пазли»), відповідаючи на запитання, складали слова із заданих літер (конкурс «Збери літери»), із задоволенням взяли участь у конкурсі «Хто я?». Крім того, цікавими та пізнавальними були бонусні запитання, що давали можливість командам заробити додаткові бали. Боротьба тривала протягом всієї гри. Із невеликим відривом перемогу здобули дівчата, але хлопці пообіцяли в боргу не залишатися. Глядачі вболівали за свої команди, підтримуючи їх оплесками та дружніми вигуками.


«Проведення таких заходів,– за словами вчителя Ольги Бочарової, – змушує дітей замислитись над власним професійним майбутнім».


Як повідомила Марина Гавеля, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Петрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, можливо сьогодні хтось змінив своє уявлення про ту чи іншу професію, декому такі зустрічі допоможуть зробити правильний вибір, комусь ми додамо впевненості в собі, переконаємо не боятися труднощів і з оптимізмом підходити до всього нового.



971Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: