Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/01/rjatuvalniki-provodjat-roz-jasnjuvalnu-robotu-schob-poperediti-pozhezhi-u-zhitlovomu-sektori-foto-.htm
новини, 1 липня 2019

Рятувальники проводять роз’яснювальну роботу, щоб попередити пожежі у житловому секторі (ФОТО)


З метою попередження пожеж у житловому секторі, загибелі і травмування людей, рятувальники впродовж усього року проводять роз’яснювальну роботу серед мешканців Кіровоградщини. 1 липня профілактичне відпрацювання житлового сектору у м. Бобринець та селищах Устинівка і Компаніївка провели працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області. 


Жителям районних центрів нагадали про обережність у поводженні з відкритим вогнем,  зазначивши, що забороняється спалювати сміття ближче ніж за 15 метрів від будівель. У вітряну погоду таке господарювання взагалі може призвести до пожежі поруч розташованих споруд. Також громадянам нагадали про обережність під час паління, адже тліючий недопалок чи сірник можуть спричинити пожежу як у житловому будинку, так і на відкритій території. Особливу увагу рятувальники звернули на безпеку дітей під час літніх канікул – дорослі повинні завжди знати про їх місцезнаходження, а під час відпочинку на березі річки чи ставка не випускати малечу з поля зору. У теплу пору року громадяни часто натрапляють на боєприпаси часів Другої світової війни, тому співрозмовників попередили, що про предмети, схожі на вибухонебезпечні треба одразу повідомляти за номером «101» та у жодному разі не чинити самостійно ніяких дій по відношенню до них. 


Працівники пожежно-рятувальної служби надали місцевим мешканцям і застережні листівки, які завжди стануть у нагоді, щоб згадати правила безпеки, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


                  


1018Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: