Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/01/politseiski-vikrili-odin-iz-zakladiv-u-realizatsii-nepovnolitnim-alkogolnih-napoiv.htm
новини, 1 липня 2019

Поліцейські викрили один із закладів у реалізації неповнолітнім алкогольних напоїв


28 червня у м. Знам’янка Кіровоградської області у рамках профілактичної операції «Безпечне літо» було відпрацьовано кафе, де виявлено факт продажу алкоголю особі, що не досягла повноліття, за яким співробітником ювенальної превенції спільно з дільничним складено протокол за ч. 2 ст. 156 КУпАП. 


Під час подальшої перевірки закладу виявлено ряд порушень, що відносяться до компетенції відділу служби захисту прав споживачів виконавчого комітету Знам’янської міської ради. 


У невідкладному порядку було створено комісію у складі головного спеціаліста економіки і управління відділу служби захисту прав споживачів міськради, співробітника ювенальної превенції, інспектора з праці управління соціального захисту та громадськості, які долучилися до перевірки об’єкта господарювання. 


За результатами вжитих заходів виявлено низку порушень, серед яких – відсутність будь-яких ліцензій на продаж алкоголю, відсутність касового апарату, наявність алкогольних виробів невідомого походження. Крім того, персонал закладу працює неофіційно та не має медичних книжок. 


На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка під час огляду кафе вилучиланереалізовану продукцію – алкогольні та слабоалкогольні напої, а також алкоголь невідомого походження.


Заклад тимчасово припинив роботу. Нині триває подальша перевірка для встановлення всіх обставин правопорушень, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


680Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: