Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/01/podatkivtsi-kirovogradschini-vzjali-uchast-u-seminari-dlja-buhgalteriv-komertsiinih-ta-agrarnih-pidpriemstv.htm
новини, 1 липня 2019

Податківці Кіровоградщини взяли участь у семінарі для бухгалтерів комерційних та аграрних підприємств


25 червня відбувся семінар-практикум, організований Кіровоградським осередком ВГО „Всеукраїнський бухгалтерський клуб” для бухгалтерів і керівників комерційних та аграрних підприємств Кіровоградщини, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


У заході прийняли участь фахівці Головного управління ДФС у Кіровоградській області, Кропивницького управління ГУ ДФС у Кіровоградській області та управління Держпраці у Кіровоградській області.


В ході семінару була проведена роз`яснювальна роботу серед платників податків, зокрема про внесення змін до Закону України від 19 грудня 1995 року № 481 «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», щодо запровадження ліцензування видів господарської діяльності з виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним. 


Посадовець наголосив присутнім що зазначені зміни набирають чинності з 1 липня 2019 року. 


Також мали місце питання сплати земельного, екологічного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.


У Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області відзначають, що участь у таких роз’яснювальних заходах стала вже звичною практикою для фахівців служби. Під час їх проведення є можливість наживу поспілкуватися з платниками та обговорити проблемні питання ведення підприємницької діяльності.



630Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: